Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Több esetben is intézkedtek a rendőrök... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageBelloianniszban egy gépkocsivezetővel szemben került sor intézkedésre ittassága miatt, míg Agárdon, Pettenden, Velencén, Vértesacsán, Bicskén és Bakonycsernyén ittas kerékpárosokat fogtak… Vasárnap hajnalban a rendőrök egy etyeki férfivel szemben intézkedtek. Bejelentés érkezett ugyanis a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, miszerint egy férfi egy másikat többször ököllel fejbe ütött a helyi pizzériában... Ismeretlen tettes járt a hétvégén Székesfehérváron, az Eötvös utcában. Három családi ház udvarára is bement. Az egyik melléképületből élelmiszereket és PB gázpalackot vitt el…

Tovább...
 
A Velencei-tóra azt hitte, hogy a Balaton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 10.

ImageAgárdról, a Szöcske utcából érkezett bejelentés egy bekötözött fejű, zavartan viselkedő idős hölgyről. A rendőrök igazoltatták a nénit, aki a fővárosból a Balatonra tartó vonatról szállt le, és azt hitte, Siófokon van. A hölgy meg volt győződve arról, hogy lakhelyén, azaz a Balaton „fővárosában” sétál hazafelé. Amikor a rendőrök tájékoztatták, hogy Siófok innen a Velencei-tótól mintegy 50 km-re van, közölte, hogy „nem gond, addig ellesz a szomszédoknál reggelig”.

Tovább...
 
Autóvadászok akcióban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 08.

ImageDunaújváros és környékét tegnap ellepték az autóvadászok. Ekkor tartották ugyanis az I. Pentele Autóvadász Versenyt. Egy tucat rendszámfelismerő rendszer üzemelt reggel óta folyamatosan. Amelyik gépjárművel gond volt, ott jelzett a gép, és a rendőrök már meg is állították az autót. Az ország különböző pontjából érkező versenyzők mindegyike azért küzdött, hogy övé legyen a legtöbb fogás.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás és buszterelés szombaton délután Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. május 06.

ImageMájus 8-án, szombaton 14.50 és 16.00 óra között tűzoltónapi rendezvény miatt a Zich-ligetet környékező utcák lezárásra kerülnek, ezért az érintett távolsági,- helyközi és helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

Tovább...
 
Hálóban akadt körözöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 06.

ImageKörözött férfiakat fogtak Székesfehérváron és Bicskén… Egy körözött tehergépkocsi is fennakadt a Közbiztonsági Hálón. A teherautót - mint bűncselekmény eszközét - a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözte, mivel a gépkocsit disznólopáshoz használták. Az előállított férfi viszont a bűncselekmény elkövetését követően vásárolta meg a járművet. Miután a tulajdonosi viszonyok tisztázódtak, a nyomozók tanúként hallgatták ki a férfit, majd szabadon távozhatott a kapitányság épületéből gépkocsijával...

Tovább...
 
Két olasz lopott bankkártyával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 05.

ImageHajnalban érkezett a jelzés a rendőrségre az egyik bankbiztonsági szolgálattól, hogy lopott bankkártyát használnak Székesfehérvár, Jancsár utcában található áruház külső bank-automatájánál. A helyszínre irányított járőrök az ATM-nél két ittas olasz férfit találtak. Mindkettőjüket előállították a kapitányságra. Ott előkerült két-két nevükre kiállított bankkártya. A nyomozók ezt követően felvették a kapcsolatot a bank központjával.

Tovább...
 
Megzavarták a gépkocsi-feltörőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 05.

ImageEgy járókelő zavart meg három gyanúsan viselkedő férfit, akik Székesfehérváron, a Cserepes közben egy autó körül ólálkodtak. A trió ezt követően beült Suzukijába, majd elhagyta a helyszínt. Sokáig azonban nem jutottak, mert a Bakony utcában – a szemtanú bejelentését követően helyszínre irányított járőrök – igazoltatás alá vonták őket. Az autóból - annak átvizsgálása során - több gépkocsi-feltörésre alkalmas eszköz került elő, feszítővas, textilkesztyű, gépkocsi-emelő, kerékkulcs, és még egy tégla is.

Tovább...
 
Fejér megyei ez + az Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageÜzemanyagot akart lopni egy tehergépkocsiból… Feltörtek egy gépkocsit – a lopási kár négy millió forint… Bolti lopással kísérletezett, de rajtakapták… Szökés a gyermekotthonból… Édesanyjához szökött egy fiatalkorú lány… Ittas, agresszív férfi akarta bántalmazni családját… - Rendőrségi hírek Fejér megyéről, az elmúlt napok történéseiről.

Tovább...
 
Gyalogost gázolt egy kamion az M7-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageEgy román autóbuszról szállt le az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 33+800 km szelvényben, a Váli-völgyben lévő töltőállomáson egy román nő. Valószínűleg a sztráda túloldalán lévő parkolóba akart átjutni gyalogosan, amikor a középső sávban egy szlovák kamion elgázolta. A baleset következtében a 39 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Busszal ütközött egy autó a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 02.

ImageBuszbalesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap este. A 8-as főúton Székesfehérvár határában egy személygépkocsi és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött. A balesethez két gépjárműfecskendő, a műszaki mentőszer és a daru kezdte meg a vonulást. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Csór felől Székesfehérvár felé haladó Fiat Punto személygépkocsi utolérte az előtte haladó, kiránduló gyerekeket szállító Ikarus buszt. A Fiat a jobb elejével hajtott a busz bal hátuljába.

Tovább...
 
Áprilisi sebességrekorderek Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 30.

ImageSebességrekorderek Fejér megyében: Sárbogárdon, az Abai úton április 07-én éjszaka egy VW Passat személygépkocsi a megengedett 50 km/h helyett 117 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 130.000.-Ft. Az M7 autópálya bal pályatest 50 km szelvényben április 25-én egy Porsche 911 Carrera gk. a 130 km/h helyett 219 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege 130.000.-Ft Ercsiben, az Érdi úton április 20-án egy Audi személygépkocsi 50 km/h helyett 120 km/h sebességgel közlekedett. A bírság összege: 200.000.-Ft

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1662 - 1672 / 2095